Deutsch (de)English (en)Francais (fr)Nederlands (nl)

Over ons

Airblast-Abrasives B.V. heeft een eigen productiefaciliteit voor het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardig steel shot en steel grit. Om de straalmiddelen te produceren wordt gebruik gemaakt van de nieuwste productie technologieën, waarbij ook extra aandacht uitgaat naar de selectie van het schroot. Na productie wordt het materiaal in ons laboratorium uitvoerig geanalyseerd,  gecontroleerd en gedocumenteerd. Het straalmiddel heeft een uitstekende standtijd in vergelijking met bestaande leveranciers en is beschikbaar in alle voorkomende hardheden.

Ons leveringspakket wordt gecomplementeerd door de veel voorkomende metallische- en niet-metallische straalmiddelen zoals; aluminium oxide, glasparels, slakkengrit, garnet, en meer. Ook voor deze straalmiddelen geldt weer dat Airblast-Abrasives B.V. uitsluitend kwalitatief hoogwaardig materiaal levert.
Om snelle leveringen binnen Nederland te kunnen garanderen hebben wij een aanzienlijke voorraad straalmiddelen voor u klaar staan in ons magazijn in Alkmaar.

 

Contact

  • Bel ons via +31 72 57155 69
  • Contact ons per e-mail
  • Vraag een gratis Sample Card aan

 

contact
Created by Trefnet • Powered by Shark CMS