Deutsch (de)English (en)Francais (fr)Nederlands (nl)
Airblast-Abrasives B.V.
High Carbon steel grit en shot
Low Carbon Steel Shot
Gietijzergrit
RVS straalmiddel
RVS draadkorrel
Draadkorrel (verenstaal)
Aluminium Draadkorrel
Zink draadkorrel
Glasparels
Bruin corund / Aluminium oxide
Edel corund / Aluminium oxide
Aluminium silicaat / Slakken grit

 

 

Airblast-Abrasives B.V.

Airblast-Abrasives B.V. heeft een eigen productiefaciliteit voor het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardig steel shot en steel grit. Om de kwalitatief hoogwaardige straalmiddelen te produceren wordt gebruik gemaakt van de nieuwste productie technologieën, waarbij ook extra aandacht uitgaat naar de selectie van het schroot. Na productie wordt het materiaal in ons laboratorium uitvoerig geanalyseerd,  gecontroleerd en gedocumenteerd. Het straalmiddel heeft een uitstekende standtijd cq. kwaliteit in vergelijking met bestaande leveranciers en is beschikbaar in alle voorkomende hardheden.

Ons leveringspakket wordt gecomplementeerd door de veel voorkomende metallische- en niet-metallische straalmiddelen zoals; aluminium oxide, glasparels, slakkengrit, garnet, en meer. Ook voor deze straalmiddelen geldt weer dat Airblast-Abrasives B.V. uitsluitend kwalitatief hoogwaardig materialen levert.
Om snelle leveringen binnen Nederland te kunnen garanderen hebben wij een aanzienlijke voorraad straalmiddelen voor u klaar staan in ons magazijn in Alkmaar.

Zie hieronder de video van het productieproces van steel grit en steel shot:

x

 

 

Contact

  • Bel ons via +31 72 57155 69
  • Contact ons per e-mail
  • Vraag een gratis Sample Card aan

 


Nieuws

contact
Created by Trefnet • Powered by Shark CMS